Theuwis.nl

Waar Frederik zich mee bezighoudt

Oase en waterdragers

Geprikkeld door de waarde van dialoog en niet-weten hebben Jorus Rompa, Sander Roovers en ik een ‘totaalervaring’ uitgewerkt voor op (kennis)festivals.

Het laat zich expres slecht omschrijven. Waarom? Omdat het niet de bedoeling is iets te bereiken. Behalve dan alles wat op dat moment nodig is. Maar ja, zonder promotie en uitleg kom je nergens. Dus schreef ik de volgende tekst voor het Grootste Kennisfestival, waar wij onze Oase van Reflectie openden:

Reiziger naar morgenland! Loopt u over van de inspiratie of heeft u behoefte aan wat reflectie en contemplatie? Wij bieden de oase waar u even van de kennis kunt bekomen. Deel een verhaal, bevraag iemand of trek u terug van alle kennisuitzending op de rest van het festival. Hier is het moment waar kennis kennismaking wordt.
Geen vast programma, geen noodzaak tot transformatie, innovatie of andere buzz words. Simpelweg een kans om goed met elkaar in gesprek te gaan, of niet. De waterdragers staan voor u klaar met mentale massagetechnieken en bevinden zich altijd mindful in het midden. Duiding, vragen en het doorprikken van onze filterbubbel staat voorop. En wie weet vind u een meemaker, aanjager of creatief boekhouder die u helpt de inspiratie om te zetten in actie of de nodige ontspanning.


De bezoekers van de Oase waren vol lof. Als creatief boekhouder maakte ik die dag allerlei verhalen die ik hier en in DURF! publiceerde. Een groot succes was dat iemand zo waar heeft geslapen in onze tipi. En we haalden zelfs de krant met wat we deden op het Grootste Kennisfestival.

Wil jij onze Oase en Waterdragers op jouw festival of evenement? Neem dan contact met me op.

Next Post

© 2024 Theuwis.nl

Theme by Anders Norén