Theuwis.nl

Waar Frederik zich mee bezighoudt

Kleine filosofie van de digitale onthouding

De dag nadat ik terug was van de semi-mislukte roadtrip, had ik bij Cubiss een belangrijke bijeenkomst. Het was één van de sessies waar we met externen mijn project Bieblab Brabant herijken voor het nieuwe jaar. Als bedankje had ik bij Livius ‘Kleine filosofie van de digitale onthouding’ van Hans Schnitzler meegenomen.
Het is een boeiend werk, wat je zo doorleest. Ik denk dat iedereen van 15 tot … hier een goed boekje aan heeft. Het gaat namelijk over een vraag die ons allemaal bezig houdt. Lees mijn korte review op GoodReads als je meer wilt weten. Leuk om nog te noemen is dat ik het grootste gedeelte van dit boekje las tijdens de grote stroomstoring in Noord-Brabant op 23 augustus. Hoe noem je dat? Ironisch?

Next Post

Previous Post

© 2024 Theuwis.nl

Theme by Anders Norén