Theuwis.nl

Waar Frederik zich mee bezighoudt

Motivatie, Stress, Bevlogenheid en Sociale Steun

In 2010 studeerde ik af aan de Universiteit van Tilburg. Ik had als onderwerp iets gekozen wat ik door de afgelopen jaren beter en beter ben gaan begrijpen. En het is voor velen steeds relevanter geworden. Ik ben dan ook blij dat ik destijds naast een zeer technisch wetenschappelijk verhaal. ook een Nederlandse samenvatting heb geschreven.

De afgelopen tijd heb ik deze namelijk aan verschillende collega’s laten lezen. Leuk, want het voegt een reflectieve dimensie toe aan waar ik toen veel moeite voor heb gedaan (4 maanden op z’n studiekamertje zitten).

Hierbij mijn Nederlandse samenvatting. Ik krijg er toffe reacties op, dus verwacht een goed leesbaar stuk. Als je tips hebt of er over wilt doorpraten, neem contact op! Mocht het je aanspreken en je je willen begeven in Engels wetenschappelijk jargon, hierbij mijn masterthese, waarin ik motivatiedoelen, stress, bevlogenheid en social support onderzocht. Interessant genoeg zodat Work & Stress, het beste journal in het veld, dit artikel accepteerde.

Next Post

Previous Post

© 2024 Theuwis.nl

Theme by Anders Norén